0708-83 86 55 info@vrevents.se

VÅR VISION

VR Events grundades av Samir Bolin och Nicklas Kristiansen, två teknikintresserade småbarnsföräldrar som tröttnade på ekorrhjulet och satte drömmen i uppfyllelse.

 Företagets vision är att introducera Virtual Reality som en helt ny aktivitet och upplevelse till både företag och privatpersoner som ett alternativ till den klassiska bowlingen eller 5-kampen på grönan.

 VR Events vill vara den självklara partnern när man vill ha RIKTIGT KUL och samtidigt vill överraska sina vänner eller kollegor med någonting utöver det ordinära.

 Vi gillar enkelhet och är okomplicerade i allt vi gör. Precis som vi tycker att det ska vara!

JOBBA HOS OSS

Vill du jobba på ett företag som tillhandahåller en helt ny typ av aktivitet mot företag som ligger helt rätt i tiden? Vill du jobba med events samtidigt som du har kul på jobbet? Då är VR Events något för dig!

Kort om oss
VR Events startades våren 2016 av Nicklas Kristiansen och Samir Bolin. Kontoret är beläget på Kungsholmen och det finns även möjlighet för mindre sällskap att ha ett event på plats. Trots att företaget är så pass ungt så har VR Events redan haft den stora förmånen att få underhålla såväl personal som kunder på ett flertal av Sveriges största företag.

​Information om tjänsten
Just nu söker vi extrapersonal som kan hjälpa oss på kommande events. Det viktigaste är att du är glad, social och kan bjuda på dig själv. Inga förkunskaper inom VR behövs. Ett normalevent ligger på 2 – 3h men kan i vissa fall sträcka sig till heldagar. Majoriteten av våra uppdrag ligger på vardagseftermiddagar.

Arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift består i att hjälpa deltagarna på och av med headset:en, instruera om hur upplevelsen går till samt ev. hålla poängräkning i en lättare 3-kamp samtidigt som du peppar på deltagarna i spelen.

Vi söker dig som
​Som eventpersonal blir du en väldigt viktig kugge i vårt maskineri då du blir vårt ansikte utåt. Vi lägger väldigt stor vikt vid hur du är som person och mindre vikt vid tidigare arbetserfarenhet. Vi tror att du är från 25 år och uppåt, är glad och social. Du kanske pluggar och vill dryga ut studiemedlen med ett superkul extrajobb.

Lämna gärna intresseanmälan i formuläret så återkommer vi till dig.

För mer info kontakta:
​Nicklas Kristiansen tel: 0707711954 eller nicklas@vrevents.se
​Samir Bolin tel: 0708838655 eller samir@vrevents.se

KONTAKTA OSS

 

 

VR Events i Sverige AB

Huvudkontor:

VR Events i Stockholm
Industrigatan 4B, 2tr
112 46 Stockholm

Email: info@vrevents.se

Telefon: 070-771 19 54 / 070-883 86 55 

Följ oss på