0708-83 86 55 info@vrevents.se

CASES

Kindred
I samarbete med eventbolaget Koncept & Event blev vi anlitade för att tillhandahålla en VRtennisutmaning på Kindreds invigning av deras nya huvudkontor. Gästerna fick spela mot ett av Sveriges mest kända tennisproffs under kvällens tillställning.

Ericsson
VR Events har flera gånger anlitats till ett större årligt event i Linköping där flera hundra anställda på Ericsson deltagit. Varje år har har det varit olika teman på eventet där vi anpassat VR upplevelserna för att passa in i temat.

Nikon
Nikon hade en större monter på fotomässan i Stockholm där de bl.a. visade upp sin nya 360-kamera. VR Events hyrdes in för att besökare skulle kunna uppleva 360-filmer i ett VR-headset. Under tre dagar hade vi fyra VR-stationer på plats med personal. Internationell juvelerare En av världens mest kända och välrenommerade internationella juvelerare hade ett stort och påkostat event inför öppnandet av en ny butik i Stockholm. VR Events anlitades för att ge gästerna en förhandstitt i VR på hur den nya butiken skulle komma att se ut.

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners kontaktade VR Events gällande ett större event de skulle hålla i Oslo. På eventet fick företagsledarna för Norge och Sverige tävla mot varandra i VR-utförsåkning. Därefter fick alla anställda under kvällens mingel prova på lite olika VR-upplevelser.

Mercedes Benz
I samarbete med eventbolaget Eventyr anlitades VR Events för att bjuda anställda och besökare på Mercedes huvudkontor i Sverige på bilracing i VR under ett dagsevent i Malmö.

SEB
VR Events har tillsammans med SEB haft ett flertal event där både anställda och kunder fått prova på VR i samband med olika kundevent och mässor. Detta är ett litet urval av de 300+ event vi på VR Events utfört. Vi är glada och stolta över att fått jobba med allt från små lokala verksamheter till stora internationella företag.

KONTAKTA OSS

 

 

VR Events i Sverige AB

Huvudkontor:

VR Events i Stockholm
Industrigatan 4B, 2tr
112 46 Stockholm

Email: info@vrevents.se

Telefon: 070-771 19 54 / 070-883 86 55 

Följ oss på